[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [Plone-Users] Events are not showing in the calendar



mig_akira wrote:
> 
> Hello!
> 
> I'm using the intranet/extranet workflow on plone 3.0.6. 
> Before I apply the workflow, all events would show up in the calendar, all
> I had to do was to publish them. However, now events are not showing up,
> even if they are published. They only appear in the "events" portlet. 
> 
> I was looking for some way to configure the calendar, but I cant find it.
> Would someone have any tips here?
> 
> Thanks a lot!!
> 

I just ran into this very same problem and discovered the solution:

On the Events Criteria tab, in the State Value field, enter
"internally_published" without the quotes.  You will also need to do this
for the News Criteria.

Justin
-- 
View this message in context: http://n2.nabble.com/Events-are-not-showing-in-the-calendar-tp337718p3553300.html
Sent from the General Questions mailing list archive at Nabble.com.

------------------------------------------------------------------------------
Let Crystal Reports handle the reporting - Free Crystal Reports 2008 30-Day 
trial. Simplify your report design, integration and deployment - and focus on 
what you do best, core application coding. Discover what's new with 
Crystal Reports now.  http://p.sf.net/sfu/bobj-july
_______________________________________________
Plone-Users mailing list
Plone-Users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/plone-users



This mailing list archive is a service of Copilotco.