[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [Bacula-devel] Restore problem (bug ?)


Marco Schaerfke wrote:
> I have the following setup:
> bacula 2.4.3: dir and sd runs on RHEL 4 (x86_64), client is CentOS5.
> my storage device is an LTO3 tape drive with 11 slots
> 
> I started the restore job, but unfortunately I forgot to change the 
> tapes in the library.
> After a while I noticed that a "status sd" in bconsole gives BLOCKED ... 
> so fare so good.
> I tried to unmount the tape, but it was already unmounted.
> I changed the tapes and run in the bconsole "update slots" and a mount 
> command
> 
> While the right tapes are inserted bacula seams to ignore the new 
> position of the tapes, because the system load a tape from the wrong 
> position. I checked the mysql entries after the "slot update" procedure 
> and everything seams to be OK, so I aspect that the slot information for 
> a running job is not updated.
> 
> Any comments ?

Like this one?
http://bugs.bacula.org/view.php?id=1194

Jesper

-- 
Jesper

------------------------------------------------------------------------------
SF.Net email is Sponsored by MIX09, March 18-20, 2009 in Las Vegas, Nevada.
The future of the web can't happen without you.  Join us at MIX09 to help
pave the way to the Next Web now. Learn more and register at
http://ad.doubleclick.net/clk;208669438;13503038;i?http://2009.visitmix.com/
_______________________________________________
Bacula-devel mailing list
Bacula-devel@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/bacula-devel


This mailing list archive is a service of Copilotco.